Mijn aanbod


Foto advies

Welke beelden passen het beste bij jouw bedrijf en wat wil je precies overbrengen met de foto’s die je inzet? Passen je huidige foto’s nog wel bij jouw boodschap?

Als ervaren fotograaf, beeldexpert en docent fotografie help ik je graag om er achter te komen wat je wilt uitstralen, waar ruimte is voor verbetering en wat je precies kunt veranderen aan je huidige beeldstijl.

Meer lezen


Fotografie

Het inzetten van professionele fotografie voor jouw bedrijfscommunicatie loont zich altijd, ongeacht of je iets wilt verkopen, documenteren of uitleggen.

Met een goed gekozen afbeelding kun je precies de juiste toon aanslaan en jouw bedrijfsverhaal laten zien in plaats van alleen maar te beschrijven. De kracht van een goede foto is dat de boodschap sneller begrepen wordt en langer blijft hangen.

Meer lezen


Fotocursus

Dertien jaar geleden begon ik met lesgeven en ontwikkelen van lesmateriaal. Het overbrengen van de eindeloze mogelijkheden van fotografie geeft mijn vak een nieuwe dimensie en zorgt ervoor dat ik mijn kennis en ervaring steeds opnieuw kan verdiepen.

Daarnaast vind ik het ook erg leuk om samen met gelijkgestemden op pad te gaan en via het oog van de camera de wereld te ontdekken.

Meer lezen

Heb je interesse?

Contact opnemen
×