Vrij werk

” In mijn vrije werk ga ik verder dan fotografie en laat ik letterlijk door middel van bijvoorbeeld de collagetechniek zien wat de diepere lagen van een beeld zijn.”

Ik leef mijn creativiteit volledig uit en gebruik fotografie als werkmedium voor mijn ideeën. Ik experimenteer graag met collage-, teken-, en schildertechnieken, of gebruik textiel als beelddrager. Daarnaast maak ik driedimensionale stillevens van heel verschillende materialen in mijn atelier of buiten en initieer ik samen met en voor andere(n) (creatievelingen) fotografiegerelateerde acties en projecten, bijvoorbeeld het project ‘Zusammenfasern‘.

Wat mijn kunstwerken verbindt, is mijn behoefte om verder te kijken dan de uiterlijke verschijning van iets, om het onderwerp vanuit het grotere geheel te bekijken en het in een bepaalde context te plaatsen. (uitzoomen) Of juist om nader te bekijken en te analyseren uit welke elementen, vlakken en lagen het motief eigenlijk bestaat en wat het maakt zoals het is. (inzoomen)

Deze kunstwerken stel ik regelmatig tentoon, zodat ze ook ‘live’ bekeken kunnen worden. Bovendien zijn de meeste werken beschikbaar voor verkoop, hetzij als origineel of als drukwerk in galeriekwaliteit in een beperkte oplage. Meer vrij werk.

×